Exemple

Salut,

Pentru ca multi dintre voi au probleme in a gasi informaii despre societati comerciale, rapoarte ale administratorilor, situatii financiare, etc. m-am gandit sa lansez o noua sectiune in blog care sa ajute la rezolvarea lor!

De exemplu, situl Bursei de Valori Bucuresti este http://www.bvb.ro, unde in partea stanga pe la mijlocul paginii exista modului de cautare. La simpla introducere a unui simbol corespunzator unei societatii listate pe bursa se vor afisa informatii despre aceasta societate.

Un scurt exemplu, se va introduce simbolul OIL, corespunzator societatii Oil Terminal Constanta si la apasarea butonului >> se vor afisa informatii referitoare la tranzactionarea pe bursa a actiunilor (graficul evolutiei actiunilor pe ultimele 365 zile), detalii despre emitent, informatii financiare, calendar financiar, modificari capital social, actionariat! In partea din dreapta sus a paginii la sectiunea Linkuri utile – Stiri piata se vor gasi in ordine cronologica toate comunicatele publicate de catre societate referitoare la evolutia sa! Aici pot fi gasite rapoarte ale administratorilor, hotarari AGA, hotarari AGOA, rapoarte trimestriale, propuneri de divident, modalitati de ridicare a dividentelor etc.

Lasă un comentariu